Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggeramsterdam.nl


  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Evs
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggeramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Lieve Evs, bedankt voor het fijne gesprek. Hopelijk mag ik u heel gauw weer bellen.




Ervaring van Orchidee met waarzegger Evs   Ervaring van Orchidee met waarzegger Evs   Ervaring van Orchidee geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Je hebt me veel duidelijkheid gegeven. Je kon alles heel goed plaatsen en de dingen klopten die je me vertelde. Ik hoop aan de slag te gaan en een manier te vinden om dit alles snel achter me te laten. Erg bedankt.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Evs   Ervaring van Anoniem met waarzegger Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Evs   Ervaring van Anoniem met waarzegger Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Ik ben blij met de kaartleggingen bij evs. Ze geeft duidelijke uitleg en ik heb veel inzicht gekregen in mijn situatie.




Ervaring van Anthony met waarzegger Evs   Ervaring van Anthony met waarzegger Evs   Ervaring van Anthony geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Evs geeft heel duidelijke informatie waarvan ik voel dat het kan kloppen. Een aanrader.




Ervaring van Hilde met waarzegger Evs   Ervaring van Hilde met waarzegger Evs   Ervaring van Hilde geplaatst op 2 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Lieve evs wat een gesprek, eens iets helemaal anders dan de meeste op de lijn hier gebruiken. Was heel aangenaam en leerrijk om jou bezig te horen, duidelijk informatie. Ik kan jou iedereen aanraden. Gewoon top. Zoveel raakpunten en herkenningen, en goede raad die we zeker gaan opvolgen, grtjs Emiel en Angelique.




Ervaring van angelique met waarzegger Evs   Ervaring van angelique met waarzegger Evs   Ervaring van angelique geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.




Ervaring van PvdV met waarzegger Evs   Ervaring van PvdV met waarzegger Evs   Ervaring van PvdV geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Dankje voor je Reading, is me veel duidelijk geworden over de chemie, tussen mij en mijn ex k. De innerlijke stukken van mij en mijn ontwikkeling in dit proces, veel duidelijkheid gekregen in accepteren en loslaten. Jeroen.




Ervaring van Jeroen met waarzegger Evs   Ervaring van Jeroen met waarzegger Evs   Ervaring van Jeroen geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Dank je

Evs is geduldig en luistert goed naar je vraag. Ze onthoud je ook en is eerlijk in haar waarnemingen.




Ervaring van Voetbalmoeder met waarzegger Evs   Ervaring van Voetbalmoeder met waarzegger Evs   Ervaring van Voetbalmoeder geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Dank je wel voor de uitleg. Ik ben er heel blij mee. Het was duidelijk, uitgebreid en je gaf hele goede inzichten. Wat een opluchting.




Ervaring van Asje met waarzegger Evs   Ervaring van Asje met waarzegger Evs   Ervaring van Asje geplaatst op 4 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Hele positieve ervaring met Evs. Ik heb inzicht gekregen in meerdere situaties. Zeker een aanrader.




Ervaring van P met waarzegger Evs   Ervaring van P met waarzegger Evs   Ervaring van P geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Ik vind Evs de moeite waard. Goed gesprek gehad. Op een gegeven moment echt rake dingen gezegd die ze niet kon weten. Nu wachten op haar voorspelling.




Ervaring van A met waarzegger Evs   Ervaring van A met waarzegger Evs   Ervaring van A geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggeramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggeramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggeramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggeramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden