Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggeramsterdam.nl


  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Jennifer
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggeramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Een zeer lieve, eerlijke en correcte vrouw. Ze had iets over mijn werk gezegd en dat is woord voor woord uitgekomen. Ik heb alleen maar lovende woorden voor deze vrouw.
Je bent een kei Jennifer. Super bedankt voor alles. Dikke knuffel.




Ervaring van A. met waarzegger Jennifer   Ervaring van A. met waarzegger Jennifer   Ervaring van A. geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Bedankt Jennifer, vond het erg fijn met je te praten. Hoop dat ik hem gauw zal zien en spreken. Ik zal je uptodate houden. Ik spreek je gauw.




Ervaring van Karima met waarzegger Jennifer   Ervaring van Karima met waarzegger Jennifer   Ervaring van Karima geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer,
Ik had je vandaag aan de telefoon en helaas verbrak de verbinding ivm te weinig beltegoed. Maar wat een kanjer ben je weer. We hebben besproken hoe jouw voorspellingen van een halfjaar geleden nu vorm beginnen te krijgen. Je bleef erin geloven dat het goed zou komen met mijn bedrijf en dat ik hulp zou krijgen van een arts. Toen kon ik dat niet plaatsen maar nu heb ik idd contact met een arts waar ik mee kan samenwerken. Erg bedankt voor je vertrouwen en voor je goede inzichten. Ik blijf je bellen en op de hoogte houden. Veel liefs.




Ervaring van Ha met waarzegger Jennifer   Ervaring van Ha met waarzegger Jennifer   Ervaring van Ha geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Altijd fijne gesprekken, geeft me weer moed. Aangezien ik zo ongeduldig ben en alles al wil weten ;) Vandaag gesproken en zal je zeker weer bellen, zodra we dat ene bericht krijgen. Dikke knuffel. A.




Ervaring van ongeduld met waarzegger Jennifer   Ervaring van ongeduld met waarzegger Jennifer   Ervaring van ongeduld geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Beste Jennifer

Het is de tweede keer dat ik je bel.
Het was terug een zeer goed gesprek.
Jij was terug rustig en super lief.En het ging terug dezelfde kant uit.
Ik hoop, dat het waar mag zijn, wat de kaarten voorspellen .
Dank je wel Carine.




Ervaring van Carine met waarzegger Jennifer   Ervaring van Carine met waarzegger Jennifer   Ervaring van Carine geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Jennifer, je zei afgelopen week dat er een dezer dagen een ommekeer zou komen in mijn relatie. De kaart van de verandering lag op de relatie en boven hem. Naast hem ook nog de lelie en de vogels. Nou, ook dat is inderdaad echt uitgekomen. Dankjewel voor je support. Tot gauw.




Ervaring van M met waarzegger Jennifer   Ervaring van M met waarzegger Jennifer   Ervaring van M geplaatst op 8 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Dank Jennifer voor je bemoediging en verduidelijking. In 1 gesprek heb je de juiste visie gemaakt voor een betere toekomst. Ik neem je raad ter harte.




Ervaring van anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer, wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen. Was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk/financien zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer,
Wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen.Hij was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk en financieen zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer,

Eerder deze week deed je al een mooie kaartlegging voor mij. Nog geen twee dagen later kwamen er al dingen uit.
Ook vandaag heb ik je weer even mogen spreken. Ik ben zo onder de indruk van jouw vermogen om in te voelen. Je kan de dingen zo liefdevol en geduldig uitleggen, ook al is het voor de zoveelste keer. Daarnaast ben jij in staat om mij en de situatie zo feilloos aan te voelen dat het voor mij voelde alsof ik een vriendin aan de lijn had die mij door en door kent en zelf aanwezig is geweest in de situatie waar ik je over belde.
Ik geloof en vertrouw op de voorspellingen die je mij deed en wil je enorm bedankt voor je luisterend oor, je geduld, je begrip en de liefdevolle coaching.
Je bent echt een aanwinst op de lijn.

Liefs,
S.




Ervaring van S met waarzegger Jennifer   Ervaring van S met waarzegger Jennifer   Ervaring van S geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer, ik bel jou langer dan een jaar nu. Ik vind je een engel op aarde. Lief rustig to the point en je voorspellingen komen altijd uit. Ook weet je me altijd gerust te stellen hoe slecht en situatie ook is. God bless you.




Ervaring van E met waarzegger Jennifer   Ervaring van E met waarzegger Jennifer   Ervaring van E geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Jennifer is voor mij de beste op de lijn. Zij weet precies te benoemen wat er speelt. Ben je onrustig dan weet Jennifer je te kalmeren. Ik vind haar een topper. Eerlijk en betrouwbaar. Gr. Marjan.




Ervaring van Marjan met waarzegger Jennifer   Ervaring van Marjan met waarzegger Jennifer   Ervaring van Marjan geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Vorige week Jennifer gesproken. Top medium, herkende de dingen die speelden, zonder inbreng van mijzelf. Rustige, vriendelijke vrouw, volle vertrouwen heb ik in hetgeen ze heeft gezien voor de toekomst.




Ervaring van R met waarzegger Jennifer   Ervaring van R met waarzegger Jennifer   Ervaring van R geplaatst op 11 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Vertelt eerlijk en vlot wat ze ziet. Een echte aanrader.




Ervaring van e met waarzegger Jennifer   Ervaring van e met waarzegger Jennifer   Ervaring van e geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Overweldigend, speciaal en dankbaar gesprek.
Oprechte dank.
Deze topper is zonder twijfel aan te bevelen.




Ervaring van AKaanen met waarzegger Jennifer   Ervaring van AKaanen met waarzegger Jennifer   Ervaring van AKaanen geplaatst op 2 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Een vrouw met het hart op de juiste plaats en dit meen ik uit de grond van mijn hart liefste Jennifer.
Altijd trek je de kaartjes liefdevol, eerlijk en recht door zee. Daarbij klopt het wat je ziet en zal je altijd eerlijk zeggen wat je ziet. Bedankt voor je eerlijkheid Jennifer en om altijd met veel geduld de kaartjes te leggen en verhalen niet mooier te maken.
Mensen, bel deze dame en je zal versteld staan wat zij allemaal mag zien. Veel liefs Jennifer, doe zo verder Wendy .




Ervaring van Wendy met waarzegger Jennifer   Ervaring van Wendy met waarzegger Jennifer   Ervaring van Wendy geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer, wat een mooi, lief mens ben jij, je bent ongelooflijk goed en heel inlevend. Je draait niet rond de pot, rechtaan, rechtdoor zonder te kwetsen. Je hebt mijn situatie heel goed aangevoeld, ongelooflijk sterk van jou. Lieve groetjes, van de vrouw die de moed niet zal verliezen en blijft geloven in de liefde met deze ene speciale man. Bedankt voor jou zuivere reading. Mocht ik de sterren van de hemel kunnen plukken, deed ik dat, want je bent het waard.




Ervaring van Sofie met waarzegger Jennifer   Ervaring van Sofie met waarzegger Jennifer   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Bedankt Jennifer voor het luisterend oor en voor de eerlijkheid in je consulten.
Martine (Pascal).




Ervaring van Martine met waarzegger Jennifer   Ervaring van Martine met waarzegger Jennifer   Ervaring van Martine geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Bedankt voor het consult. Veel bevestiging.
Sorry dat de verbinding verbrak, credits waren op.
Fijne feestdagen.




Ervaring van Esmeralda met waarzegger Jennifer   Ervaring van Esmeralda met waarzegger Jennifer   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Jennifer is 1 van de beste op deze lijn. Geeft uitleg met details, breng je niet in de war, en voorspellingen komen echt uit. Eerst gezondheid, toch Jennifer.




Ervaring van Sel met waarzegger Jennifer   Ervaring van Sel met waarzegger Jennifer   Ervaring van Sel geplaatst op 26 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Wauw, wat heeft u het goed voorspeld. Een nieuwe baan met water zou ik krijgen. Het klopt een gebouw bij een vijver. En ook dat er meerdere mogelijkheden zijn. Ook dat klopt. Zo goed bent u. Ik ga u over een paar weken weer bellen.




Ervaring van anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Dankjewel lieve Jennifer voor het mooie consult. Alles kon ik plaatsen.




Ervaring van Monica met waarzegger Jennifer   Ervaring van Monica met waarzegger Jennifer   Ervaring van Monica geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Jennifer jij zag dat mijn vader naar de dokter moest gaan. En inderdaad het was nodig. Niks verontrustend gewoon naar de fysio. Heel goed dat je het zag. Ik heb het vertrouwen dat andere voorspellingen ook uitkomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Jennifer , dankjewel voor je luisternd oor en advies . Heb het boek toen mijn vader een engel werd gevonden. X.




Ervaring van Toos met waarzegger Jennifer   Ervaring van Toos met waarzegger Jennifer   Ervaring van Toos geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Bedankt voor uw consult. je bent een topper ben zeer tevreden kon alles plaatsen groetjes.




Ervaring van Wendy met waarzegger Jennifer   Ervaring van Wendy met waarzegger Jennifer   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Dank voor het open en oprechte gesprek .
Het voelde zo eerlijk aan zoals u alles benoemde .

Grtjs Patrick.




Ervaring van Patrick met waarzegger Jennifer   Ervaring van Patrick met waarzegger Jennifer   Ervaring van Patrick geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  fijne dag Jennifer .
Ik heb jou net aan de lijn gehad, wat een mooie energie draag jij met je mee, je bent een heel aangename dame om mee te praten. dankjewel voor het fijne gesprek .

krista.




Ervaring van krista met waarzegger Jennifer   Ervaring van krista met waarzegger Jennifer   Ervaring van krista geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggeramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggeramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggeramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggeramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden