Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggeramsterdam.nl


  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Mari%20Elena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggeramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Marie Elena behoort tot de beste van deze site, ze heeft zelfs de tijd juist voorspeld dat de nieuwe liefde in mijn leven kwam. Top medium, bedankt voor je hulp.




Ervaring van anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Marie elena behoort tot de beste van deze site, ze heeft zelfs de tijd juist voorspeld dat de nieuwe liefde in mijn leven kwam. Top medium, bedankt voor je hulp.




Ervaring van Marieke met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Marieke met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Marieke geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Mari Elena, ik bel je regelmatig als ik je inzichten nodig heb. Jouw kennis van zaken is zo groot en breed, je stuurt mij altijd weer de juiste richting op. Ook stel ik je altijd weer die ene vraag en altijd zeg je dat de tijd eraan komt. Dat ik het los moet laten en het dan onverwachts op mijn pad komt. Daar werd ik altijd wel moedeloos van. Mijn geduld raakte op. En toen liet ik los en wat gebeurd er geheel onverwachts komt het op mijn pad. Je hebt weer gelijk gehad. Ik moest het zelf doen. Super bedankt voor al je geduld en ik bel je zeker snel weer. X.




Ervaring van NN met waarzegger Mari Elena   Ervaring van NN met waarzegger Mari Elena   Ervaring van NN geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Zeer goede inzichten. Pakte de kern van de kwestie meteen op zonder zelf iets gezegd te hebben. Zeer herkenbaar wat ze zei bevestiging gehad van wat ik dacht. Zeker de moeite.




Ervaring van eli met waarzegger Mari Elena   Ervaring van eli met waarzegger Mari Elena   Ervaring van eli geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena. Wat ben ik blij met je dat jij mij elke keer weer binnen tien minuten aan het lachen krijgt. Je blijft zo geduldig als ik weer de stress in schiet en je woorden zijn zo eerlijk en raak. Je voelt mij zo goed aan en helpt mij enorm om de juiste beslissingen te nemen. Ik bel je snel weer lieverd. Dikke knuffel.




Ervaring van Heleen met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Heleen met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Heleen geplaatst op 6 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Zo mooi hoe jij me gelijk gaf in mijn eigen keuze. Puur ego dat wist je meteen. Zo mooi mijn gevoel verteld aan hem en hij aan mij. Nu genieten en ons gevoel blijven voelen. Dank je wel. Lieve groetjes Nicole.




Ervaring van Nicole met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nicole met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nicole geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Hoi Mari Elena, na een aantal mediums gebeld te hebben ben jij, naar mijn gevoel, degene die de dingen het meest juist ziet zowel in het nu als in de toekomst. Niet dat andere mediums niet goed zijn, maar jij ja ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen, bij jou had ik de indruk dat je het meest eerlijk, zuiver en correct bent. Ik heb nog maar 1x bij iemand anders hier een goeie review geschreven, maar jou vind ik toch nog beter. In de toekomst ga ik je nog contacteren, ik vertrouw je. Dankjewel Marie Elena, voor mij ben je top en ik bel je zeer zeker terug. Hopelijk blijf je hier nog aanwezig het hele jaar.




Ervaring van gevoelige bangerik met waarzegger Mari Elena   Ervaring van gevoelige bangerik met waarzegger Mari Elena   Ervaring van gevoelige bangerik geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Ik spreek je inmiddels al een jaar en alles wat je zegt komt uit. Je bent zo positief en je probeert mij iedere keer een positief gevoel te geven en dat lukt je uiteraard. Ik ben blij je te hebben ontmoet, dankjewel xxx.




Ervaring van Z. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Z. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Hallo Mari Elena. Ik wil je even zeggen dat je voorspellingen uit gekomen zijn. Je hebt mij heel goed geholpen en hebt engelengeduld. Dank je wel. Liefs Jen.




Ervaring van Jen met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jen met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jen geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Mari Elena ik belde jou radeloos op. Je luisterde en zei geen probleem dit los je zo op. Je vertelde mij rustig welke stappen ik moest nemen. Ik heb je raad opgevolgd en met een uur was alles opgelost. Echt super bedankt voor je hulp. Je bent een vrouw met veel kennis op elk gebied. Ik kan weer rustig ademhalen. XXX.




Ervaring van Radeloos met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Radeloos met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Radeloos geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena, dank je voor al je steun en inzichten. Het er mij "doorheen trekken" als ik in een dip val. Je eerlijkheid en onvoorwaardelijke liefde voor iedereen en je pure voorspellingen zijn meer dan goud waard. Er is weer een voorspelling uitgekomen. Dat wilde ik even kwijt.
Dikke knuf en tot snel. XXX.




Ervaring van R. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R. geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena, veel dank voor de mooie reading, je bent oprecht, eerlijk, doorziet zaken heel snel en zuiver. Je bent een top medium. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Mari Elena, vanavond jou gebeld, buiten het feit dat ik ook door andere mediums de bevestiging had gekregen, was jou uitleg betreft mijn partner, zo ontzettend zuiver wat er aan de hand was op dit moment, het maakte mij emotioneel, maar bovenal zette je mij in mijn eigen kracht terug, waardoor ik weer bewust voel wat ik ook in mijn onderbewuste al voelde. Als het moment daar is dat ik mijn geliefde weer in mijn armen sluit zal ik je dit laten weten. Lieve mensen als jullie het puntje op de i willen, vanuit mijn hart, bel deze dame en ze zal je versteld doen staan.




Ervaring van Frank met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Frank met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Frank geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Je hebt het van het begin af aan goed gezien en bleef bij je woorden. Ik geloofde je echt niet meer en ging steun zoeken bij andere mediums die mij nog onzekerder maakten. Uiteindelijk zag jij het goed. Chapeau. Je bent super, geduldig en eerlijk. Je behoort tot de toppers. Hartelijk dank voor je geduld. Ik was echt niet altijd aardig tegen je. Groetjes van een fan.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Je blijft altijd zo geduldig en positief als ik je bel met dezelfde vraag. Heb geduld zeg je het gebeurd zoals ik het gezien heb. Meteen geef je mij weer een stoot energie. Het is gebeurd. Precies zoals je gezegd hebt. Ik ben zo blij dat ik naar je geluisterd heb en je goede adviesen heb opgevolgd. Je bent een engel op aarde. Dikke knuffel van Miss Ongeduld.




Ervaring van Ongeduldje met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Ongeduldje met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Ongeduldje geplaatst op 21 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Een paar dagen geleden heb ik je uitgebreid gesproken, deels over m'n gevoeligheid, waar ik niet eens over belde. Ik wilde even laten weten dat de 'kerstbal' duidelijk verschil maakt. En dat ik idd ook (sneller dan ik dacht) een inzicht heb gekregen. Super, dankjewel.




Ervaring van B.B. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van B.B. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van B.B. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Hi, bedankt voor je emailconsult net. Was erg direct en duidelijk, maar precies wat ik nodig had om te horen. Ik moet het allemaal even loslaten en terug naar mezelf gaan. What will be will be. Dankjewel.




Ervaring van anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat ben ik blij dat ik u gisteravond heb gebeld. Omdat ik al een aantal jaren in een hele vervelende situatie zit, bel ik vaker naar deze lijn. Ons gesprek heeft mij zoveel meer gegeven dan al die contacten met de andere mediums op deze lijn. Dankzij uw energie kon ik ook weer een keer goed slapen.
Ik zal u zeker laten weten hoe het verder is gegaan ?in de kerstbal?.

Mascha.




Ervaring van Mascha met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Mascha met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Mascha geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wauw. Ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet gesteld had maar waar ik wel mee zat. Ongelofelijk dat iemand dat voelt. Sterke gave. Dank je wel.




Ervaring van Els met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Els met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Els geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Dank je wel Mari Elena voor alles, ook voor de space en me op te peppen. Haha toch nog wel gelachen met je schat. Fijne avond en bel je snel weer R.




Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R met waarzegger Mari Elena   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena, wat weet jij de dingen goed te verwoorden. Je hebt een loepzuivere gave en straalt rust uit. Hartelijk dank voor alles wat je voor mij doet. Jes.




Ervaring van Jes met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jes met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jes geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Zo een fijn verhelderend gesprek gehad. Heel positief gevoel aan over gehouden. Dank je wel. xxx Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Sonja met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Sonja geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Sorry dat ik kwaad werd en ophing. Je had weer gelijk. Je bent gewoon eerlijk en blijft bij je woorden. Ik heb mijn les geleerd. Dank je wel voor je eerlijkheid.




Ervaring van Jef met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jef met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jef geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Waar anderen zeiden dat ik geen hoop meer moest hebben bleef jij bij je inzichten en zei dat ik geduld moest hebben en blijven geloven. Tijd kon je niet zeggen. Wel dat het zou gebeuren in een negatieve tijd. Wat had je gelijk. Alles valt op zijn plaats. Ik ben je zo dankbaar dat jij mij telkens weer hoop gaf en dat ik daardoor niet opgegeven heb.
Duizend sterren voor jou. David.




Ervaring van David met waarzegger Mari Elena   Ervaring van David met waarzegger Mari Elena   Ervaring van David geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat is het fijn om met Mari Elena te praten. Nuchter, warm en met rake voorspellingen. Haar advies en steun zijn helder en fijn. Hier kan ik echt mee verder.




Ervaring van Sandra met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Sandra met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Sandra geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat is het fijn om met Mari Elena te praten. Nuchter, warm en met rake voorspellingen. Haar advies en steun zijn helder en fijn. Hier kan ik echt mee verder.




Ervaring van Sandra met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Sandra met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  LieveMari Elena, als enige bleef je altijd bij je woorden en je hebt mij enorm geholpen om positief te blijven. Je hebt mij ook de volgorde verteld waarin de zaken gaan lopen. Het is precies zo gegaan als je verteld hebt.
Zonder jouw steun had ik dit niet bereikt. Was ik ingestort.
Ik houd je op de hoogte. Het is zo fijn om metje te praten. Je trekt mij uit mijn onzekerheid. XXX.




Ervaring van N met waarzegger Mari Elena   Ervaring van N met waarzegger Mari Elena   Ervaring van N geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Een heel verhelderend gesprek gehad.
Heel veel informatie en uitstekende uitleg. Hier kan ik mee verder. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Wat ben ik blij met je. Je blijft altijd zo rustig als ik weer in paniek raak en hebt ook meteen weer de oplossing. Er is veel gebeurd dit jaar en alles is zo gegaan als je mij vertelde. Ik heb nu dan ook alle vertrouwen in het nieuwe jaar. Je bent echt super. Ik wens je het allerbeste voor 2020 en tot snel. Liefs Nes.




Ervaring van Nes met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nes met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Nes geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena, de afgelopen weken ben je echt mijn steun en toeverlaat geworden. Fijne gesprekken, veel inzichten gekregen en veel geleerd. Liefs, Em.




Ervaring van Em met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Em met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Em geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Monica met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Ik wilde je even vertellen dat alles zo verlopen is als jij hebt voorspeld. Ook de negatieve dingen helaas. Je bent een eerlijk medium die luistert en een eerlijk antwoord geeft. Ook al wil ik dat niet altijd horen. Jij weet er tochweer een positieve draai aan te geven en ook dat is uitgekomen. Heel erg bedankt. Ik bel je snel weer. XXX C.




Ervaring van C.H. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van C.H. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van C.H. geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Zeer krachtig medium die je ook veel energie geeft. Je handvatten aanreikt. Tot nu toe is nog alles mij gelukt met jouw hulp. Ik had dat zelf nooit aangedurfd. Het duurt soms lang voordat ik je te pakken krijg, het is het wachten waard. Ik bel je snel weer, Tom.




Ervaring van Tom met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Tom met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Tom geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Zo dan, wauw. Ze vertelt je wat er speelt. Hoe te handelen en dan wat er gaat gebeuren. En dat is ook precies zo gegaan. Verbluffend. Ik ben nog steeds sprakeloos. Jen.




Ervaring van Jen met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jen met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Jen geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Wat een mooie gesprek heb ik weer ervaren met je,ik sta er weer versteld van,mijn tegoed was op sorry ik viel weg ik ga je zeker weer snel bellen. Ik vind dat je geen 5 sterren maar 10 sterren verdiend zo mooi hoe je dingen inziet en wat je mij allemaal hebt verteld. ik hoop dat alles ten goede komt voor mij en hem. ik hoefde maar alleen me naam te noemen en alles werd mij verteld mochten jullie dit willen lezen bel haar en ontmoet deze geweldige persoon. dankjewel voor alle informatie ik bel je snel weer groetjes, Z.




Ervaring van Z. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Z. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggeramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggeramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggeramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggeramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden