Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggeramsterdam.nl


  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggeramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique, WAT BEN JIJ GOED. 1 van de beste op deze lijn jou tijdsbepaling was onherroepelijk juist. Wat een ommekeer die ik ondanks moeilijk kon geloven.
Je ben 1000 sterren waard.
Bedankt voor alles tot nu toe, ik zal je zeker nog nodig hebben in de toekomst.
Ik kan Monique aanraden aan iedereen.
Ze weet wat ze doet en is top
Veel liefs .




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ik sprak Monique en zij voorspelde een paar weken geleden de dag van contact.
2 dagen van te voren belde ik haar weer en deed zij de zelfde voorspelling, wel gaf ze aan dat het ook 1 dag later zou kunnen zijn nou en deze is dan ook uitgekomen een dag later.
Ik belde haar weer op om te kijken hoe het zou verlopen waarop ze aangaf ze een verdrietige vrouw op bed zag liggen. En daadwerkelijk ik lag ook in bed verdrietig.

Bedankt en voor al mn onzekere vragen bel ik jouw graag weer op.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Wauw. 2x gesproken en de 1e keer zei je. Donderdag 18 of vrijdag 19 juni neemt hij contact op. 2e gesprek zei je donderdag 18 juni. Nou niks, maar vroeg in de ochtend ja hoor, n app. Niet echt een gezellige, maar je had het uiteindelijk wel goed. Hij en ik zijn niet echt verder gekomen. Maar wat je in beide gesprekken zei ook dat komt goed. Laten we het hopen. Het contact is gelegd om en nabij op de door jou voorspelde dag. Mooi.




Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique tot nu toe is alles wat je hebt voorspeld uitgekomen echt top je bent zo duidelijk en treffend in de dingen die je zegt, en je tijdsbepalingen zijn geweldig hoe je dat doet??

Fantastisch een aanrader liefs Sh xx.




Ervaring van Shadda met waarzegger Monique   Ervaring van Shadda met waarzegger Monique   Ervaring van Shadda geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Leuke en vriendelijke vrouw om mee te praten, geeft heel snel duidelijke antwoorden zonder je onnodig lang aan de lijn te houden. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Zo mooi, precies op de voorspelde dag kreeg ik een bericht en kon ik een fijn gesprek met hem hebben, een klein gesprek maar een hele ommekeer en bewustwording.




Ervaring van Inge met waarzegger Monique   Ervaring van Inge met waarzegger Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Heel erg bedankt voor de goeie telefoon gesprek de verbinding werd verbroken en zal wachten wanneer het uit gaat komen je bent een super lieve vrouw heel erg bedankt waar iedereen haar aan bedankt .




Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia met waarzegger Monique   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique, altijd lief en positief.
Inzichten en voorspellingen die altijd uitkomen.
Bedankt voor alles lieverd, spreek je weer gauw.
xxx.




Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R met waarzegger Monique   Ervaring van R geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique, je hebt me supergoed geholpen. En je bent heel duidelijk en je geeft me rust met je stem. Je voorspelling is precies op de tijd die je aangaf uitgekomen. Heel heel veel dank. Knuffel Jo xx.




Ervaring van Jo met waarzegger Monique   Ervaring van Jo met waarzegger Monique   Ervaring van Jo geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique je bent een topper. Chapeau, je voorspelling is uitgekomen. Ik bel je zeker terug. Liefs Gitta.




Ervaring van Gitta met waarzegger Monique   Ervaring van Gitta met waarzegger Monique   Ervaring van Gitta geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique het is zo fijn om met jou te praten. Heel vriendelijk je kan echt kracht sturen naar mensen. Vooral je voorspelling ivm de tijdsbepaling zijn zo treffend. Dankjewel.




Ervaring van Inge met waarzegger Monique   Ervaring van Inge met waarzegger Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey Monique, dank je wel om mij na alle gesprekken met jou toch steeds een goed gevoel te geven.

De vragen die ik u stel komen ook steeds uit jij bent echt een toppertje.

Ik bel je vaak en dit zal ik zeker blijven doen ook.
Zei is een echte aanrader.

Dikke Knuffels van Sandy.




Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique dankjewel voor het fijne gesprek. Ik ga je zeker op de hoogte houden. Ik ga met een glimlach slapen. Heel veel liefs.




Ervaring van Bieltje met waarzegger Monique   Ervaring van Bieltje met waarzegger Monique   Ervaring van Bieltje geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique, ik was in de war maar heb nu rust en kan ook dingen loslaten. Dank je wel voor je advies en voor je mooie reading erg zuiver. Ik bel je zeker terug. Liefs Kyra xx.




Ervaring van Kyra met waarzegger Monique   Ervaring van Kyra met waarzegger Monique   Ervaring van Kyra geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ze is echt een aanrader mij zal ze vaker horen bedankt voor alle duidelijkheid je hebt een hoop helder gemaakt voor mij.




Ervaring van Onbekend met waarzegger Monique   Ervaring van Onbekend met waarzegger Monique   Ervaring van Onbekend geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hoi Monique, het was weer een mooi gesprek. Het is echt een aanrader om met jouw in contact te komen. Alles wat je zegt vooral in de timing komt uit. Weet niet wat er gebeurd maar onze gesprek viel opeens weg. Nogmaals bedankt wens jouw alvast fijne feestdagen en een gezond 2020.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Monique   Ervaring van Angela met waarzegger Monique   Ervaring van Angela geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Zal het kort maar krachtig vertellen. U zei dat D. me zou berichten om 18.00 u of ten laatste om 21.00 u. Het werd 18.00 tijdens het consult dus en dit met een heel veel woorden wat ook niet van zijn gewoonte is.




Ervaring van Dap met waarzegger Monique   Ervaring van Dap met waarzegger Monique   Ervaring van Dap geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Wederom dank je wel Monique voor het fijne gesprek wat ik met je heb gehad van de week. Het was heel verhelderend en echt goed, wat je doorkreeg klopte precies. Nogmaals dank, het geloof hou ik vast. Liefs Fien.




Ervaring van Fien met waarzegger Monique   Ervaring van Fien met waarzegger Monique   Ervaring van Fien geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Fantastisch dank je wel Monique je voorspelling is uitgekomen. Je bent een topper, groetjes Krisxxx.




Ervaring van Kris met waarzegger Monique   Ervaring van Kris met waarzegger Monique   Ervaring van Kris geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  We hebben een fijn gesprek gehad. Ik zou je zoals beloofd nog laten weten of hij die woensdag is gekomen; hij is niet gekomen, maar hij heeft wel iets van zich laten horen. We hebben weer contact en we proberen er samen uit te komen. Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek.




Ervaring van Anika met waarzegger Monique   Ervaring van Anika met waarzegger Monique   Ervaring van Anika geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Top Monique zoekt tot de bodem uit wat er gaande is, jammer dat mijn credit op ging maar wij houden zeker contact. Ben benieuwd naar de uitkomst en zal jouw zeker op de hoogte houden dankjewel voor nu.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Monique   Ervaring van Angela met waarzegger Monique   Ervaring van Angela geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Had een heel goed gevoel bij het antwoord. Sommige dingen wanneer inderdaad al aan de orde en voor de rest van de voorspellingen blijft het nog eventjes afwachten, maar heb er zeker een goed gevoel bij.
Dit medium is zeker een aanrader.




Ervaring van eveline met waarzegger Monique   Ervaring van eveline met waarzegger Monique   Ervaring van eveline geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Goedemiddag Monique, het is weer uitgekomen wat je hebt voorspeld ik vind je een WOW Medium, supergoed gewoon.

Groetjes Anita xxx




Ervaring van Anita met waarzegger Monique   Ervaring van Anita met waarzegger Monique   Ervaring van Anita geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ik kon het niet geloven maar je voorspelde dat ik in november weer een baan zou krijgen. En ik heb na lang wachten gisteren de uitslag gehad. Ik heb weer een baan en ben superblij. Dank je.




Ervaring van A. met waarzegger Monique   Ervaring van A. met waarzegger Monique   Ervaring van A. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Na jou meerdere keren te hebben gebeld moet ik tot de conclusie komen dat alles keurig is uitgekomen. Het universum werkt soms heel raar, door alles krampachtig vast te houden ziet men de dingen niet meer staan. Het is pas door het los te laten dat men opmerkt dat de dingen al altijd voor je neus hebben gestaan. Dit is gewoon een wonderbaarlijke waarneming. Je bent echt sterk, nogmaals veel dank om me al die tijd bij te staan en nog zal..




Ervaring van P.Kin met waarzegger Monique   Ervaring van P.Kin met waarzegger Monique   Ervaring van P.Kin geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique, je bent mijn steun in deze moeilijke tijd maar wat jij zeg komt uit. Je vertelde mij 5 okt komt er contact. Ik kon dat niet geloven gezien de situatie . En ja hoor 5 oktober is er persoonlijk contact geweest. Ongeloofelijk . Dank je wel.
Je bent de beste hier en je zeg gewoon alles eerlijk en direct .




Ervaring van Vicjai met waarzegger Monique   Ervaring van Vicjai met waarzegger Monique   Ervaring van Vicjai geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hey, alles wat je zei tot nu toe is uitgekomen.

Hartelijk bedankt.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Monique   Ervaring van Sabrina met waarzegger Monique   Ervaring van Sabrina geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique, je bent fantastisch. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Hoe je dat doet met de tijd ik snap het niet. Je had het precies goed. WAUW, liefs Corie.




Ervaring van Corie met waarzegger Monique   Ervaring van Corie met waarzegger Monique   Ervaring van Corie geplaatst op 26 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Blij je weer eens gesproken te hebben, Monique je geeft me altijd rust in mijn hoofd ik vind je een super goed Medium je bent de 5 sterren meer dan waard groetjes Lin xxx.




Ervaring van Linda met waarzegger Monique   Ervaring van Linda met waarzegger Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Zo zeker van haar voorspelling.
Monique is echt overtuigd en duidelijk. Ziet veel zelfs met tijd. Ik hoop dat alles uitkomt xxx
Vidjai.




Ervaring van Vidjai met waarzegger Monique   Ervaring van Vidjai met waarzegger Monique   Ervaring van Vidjai geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met waarzegger Monique   Ervaring van Mira met waarzegger Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Super Monique je voorspelling is helemaal uitgekomen als je er in geloofd dat is wat je zei ik dank je en ga je zeker nog bellen liefs Lin xxx.




Ervaring van Lin met waarzegger Monique   Ervaring van Lin met waarzegger Monique   Ervaring van Lin geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Geweldig medium. Wat je voorspelt hebt is uitgekomen op precies dezelfde dag als dat je had voorspelt. Ongelooflijk goed. Een aanrader voor een ieder als je het even niet meer weet en graag een tijdsvoorspelling zou willen weten. Ik zal jou zeker nog vaker bellen lieve Monique. Ik hoop dat je andere voorspelling ook gauw uitkomt, tot gauw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegger Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Wouw Moniqeu wat ben jij super goed heb je meerdere keer aan de lijn gehad en telkens is het tot nu toe uit gekomen. tot op de dag wat u voorspelde echt een aan rader zal je zeker nog veel bellen. SUPERxx.




Ervaring van Jes met waarzegger Monique   Ervaring van Jes met waarzegger Monique   Ervaring van Jes geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hoi monique wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes helena.




Ervaring van Helena met waarzegger Monique   Ervaring van Helena met waarzegger Monique   Ervaring van Helena geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggeramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggeramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggeramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggeramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden