Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggeramsterdam.nl


  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sissy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggeramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is een kort maar krachtig Medium, fijn als je snel advies wil.




Ervaring van anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Een echte Sissy. Oprecht en ontzettend zuiver in wat ze ziet.
Respect even tussen ons. Liefs, B.




Ervaring van Brenda met waarzegger Sissy   Ervaring van Brenda met waarzegger Sissy   Ervaring van Brenda geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Zojuist heb ik u kort gesproken om te zeggen dat het eerste als is uitgekomen zoals u afgelopen week vertelde. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat het andere, wat mij de gelukkigste vrouw op aarde gaat maken, ook uitkomt.
Dan bel ik u als eerste.

Wat bent u een lieve, oprechte en grappige dame. U heeft humor en bent eerlijk. Ook houdt u niemand onnodig lang aan de lijn.

Tot snel ;-) .




Ervaring van C met waarzegger Sissy   Ervaring van C met waarzegger Sissy   Ervaring van C geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is een goed zuiver Medium, duidelijk, snel, aardig zegt waar het op staat,voor snel advies.




Ervaring van anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Dag lieve Sissy, jij bent de beste op deze lijn. Je voorspellingen komen altijd uit en zelfs als ik 2 of 3 keer hetzelfde vraag blijf je altijd vriendelijk. Super bedankt. R.




Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Heel eerlijk en duidelijk. Ze zegt precies waar het op staat. Lieve vrouw kort maar krachtig.




Ervaring van Sandy met waarzegger Sissy   Ervaring van Sandy met waarzegger Sissy   Ervaring van Sandy geplaatst op 31 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is duidelijk, snel met antwoorden. Goed medium houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Y met waarzegger Sissy   Ervaring van Y met waarzegger Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Dank je wel voor uw inzichten en advies. Zeer aangename vrouw.




Ervaring van Isabel met waarzegger Sissy   Ervaring van Isabel met waarzegger Sissy   Ervaring van Isabel geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy, de verbinding viel weg. Maar de afgelopen weken heb ik je vaak gebeld omdat ik zo onzeker was. Je hebt letterlijk over alles wat wij besproken hadden gelijk gehad. De rechter heeft in mijn voordeel besloten. Afgelopen maandag gehoord. Ik bel je al jaren en kan je niet genoeg bedanken. Mijn rots in de branding. Lieve mensen, Sissy is echt een schat en ze komt snel tot de kern van je vraag. Ze is oprecht en eerlijk. Tot snel topper xxxx C.




Ervaring van C met waarzegger Sissy   Ervaring van C met waarzegger Sissy   Ervaring van C geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met waarzegger Sissy   Ervaring van T. met waarzegger Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy blijft bij wat ze ziet, duidelijk, snel,aardig, houd je niet onnodig lang aan de lijn, ik hoop dat het gaat gebeuren zodat ik verder kan.




Ervaring van Y met waarzegger Sissy   Ervaring van Y met waarzegger Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Af en toe bel ik Sissy, steeds voor het zelfde. En ik vind haar een fantastisch persoon om mee te praten. Ze houdt je ook niet langer aan de lijn dan nodig is en geeft gewoon het antwoord dat je nodig hebt, zonder te veel blabla er rond.
Ook de manier hoe ze het brengt vind ik helemaal top. Voor mij behoord ze mee bij 1 van de meest fijne mensen die je hier maar kunt spreken.




Ervaring van Joyce met waarzegger Sissy   Ervaring van Joyce met waarzegger Sissy   Ervaring van Joyce geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Hey Sissy, je blijft zien dat het licht 'een verlossing' dichterbij komt. Je bent recht toe recht aan, geen gefilosofeer of uitvraging want dit zou mij ook niet helpen en doet de klok tikken. Een warm hart van menselijkheid en realistisch zijn die mij terug de zin van het leven heeft gegeven. Je spoorde mij aan om te kijken in een richting daar waar ik hetzelf niet zou gezocht hebben. Het zit hem inderdaad ook in de alledaagse dingen 'anders bekijken' en kansen geven. Bedankt voor deze inzichten. Meerdere 'feiten' zijn reeds gebeurd en andere zjn onderweg. Bedankt.




Ervaring van M met waarzegger Sissy   Ervaring van M met waarzegger Sissy   Ervaring van M geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Hey Sissy, wat een verademing was het om met je te spreken. Je was heel helder, to the point en ik was vooral beduusd zei ik herhaaldelijk. Je gaf aan dat de jongeman me ten huwelijk ging vragen. Je begon met hij is ongeduldig, hij wilt dat je naar hem toe komt en bij hem komt wonen. Zo leuk. Zag ik echt niet aankomen deze voorspelling. Dezer dagen zou er contact komen en na mijn vertrek naar huis is hij heel even gaan vluchten in z'n werk en sport om het te verwerken en om te gaan met het intense gevoel. Alle gedachtes gingen naar mij toe vanuit hem. Ben zo benieuwd. Ik laat het los. Ik stop het in een doosje en zal je voorspelling koesteren. Heb vertrouwen in je voorspelling. Ik zie weinig en je kwam heel snel met antwoorden. Heel mooi hoe helder je kunt zien. Je hebt echt een prachtige gave. Ik zal aan je denken als ik in het buitenland woon en weer daar ben met hem. xxxxx.




Ervaring van LadyHoliday met waarzegger Sissy   Ervaring van LadyHoliday met waarzegger Sissy   Ervaring van LadyHoliday geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Ach lieverd heb je na zo'n lange tijd weer gebeld. Je voorspellingen van toen zijn uitgekomen dus ik geloof zeker dat deze nu weer uitkomt. Praten met jou maakt me zo rustig en heb nu weer kracht. Wilde eigenlijk nog langer met je praten maar moest echt ophangen. Dat vind ik zo tof van je of het nou een korte of een lange gesprek is, dat maakt niks uit. Je komt snel tot de kern dat ik bijna niks meer hoef te zeggen. Vind jou echt een topper. Ik bel je snel weer. Groetjes Cynthia .




Ervaring van Cynthia met waarzegger Sissy   Ervaring van Cynthia met waarzegger Sissy   Ervaring van Cynthia geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy, jij bent zeker bij de betere op deze lijn. Alles wat je zegt is uitgekomen, bedankt daarvoor.




Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Zie je het even niet meer zitten? Bel dan naar sissy.
Met haar goed gevoel voor humor, haar warmte waarbij je, je meteen op je gemak voelt, stelt ze jouw zeker gerust.
Zij is 1 van de zeer weinige hier die bij haar standpunt blijft, maakt niet uit welke onvoorziene obstakels ook op je weg komen.
Ze legt je geen woorden in de mond, ze veranderd niet van gedacht, ongeacht je situatie.
Puur en zuiver.
Dankjewel.
Joyce.




Ervaring van Joyce met waarzegger Sissy   Ervaring van Joyce met waarzegger Sissy   Ervaring van Joyce geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.




Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  U bent echt geweldig.
Als ik had geweten dat jij hier was, had ik meteen naar jouw gebeld.
Kort, krachtig, duidelijk en een goed gevoel voor humor.
Ook draai je niet rond de pot, maar geef je gewoon het antwoord waar naar gevraagd wordt.




Ervaring van J. met waarzegger Sissy   Ervaring van J. met waarzegger Sissy   Ervaring van J. geplaatst op 27 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Ook jij had het goed gezien, lieve Sissy. Jouw voorspelling is uitgekomen, dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, luisterend oor en engelengeduld.hihihi X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Leuk gesprek. Op veel punten heb je gelijk, en de rest zal ik zelf moeten uitvogelen he.




Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R met waarzegger Sissy   Ervaring van R geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy. Alles is uitgekomen zoals u altijd voorspelt hebt wow wow wow. Dikke knuffel en kusjes.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Klaar en duidelijk heel oprecht
Dank u
Anouck .




Ervaring van Anouck met waarzegger Sissy   Ervaring van Anouck met waarzegger Sissy   Ervaring van Anouck geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve sisi
Weer al had u gelijk. Bedankt lieve dame voor alles.
Alles is gebeurd zoals u zei xxxx .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Wat Sissy me een paar jaar geleden haarfijn heeft uitgelegd is nu aan het gebeuren.DANK U 1000 maal DANK.
1 van de beste op deze lijn X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve Sissy,

Jij bent een fantastisch medium en een geweldige vrouw. Telkens weer stel je mij gerust. Ik hoop dat alles in orde komt. Dank je wel voor je steun. Ik kan iedereen aanraden om naar Sissy te bellen. Ze is top. Groetjes Ina.




Ervaring van Ina met waarzegger Sissy   Ervaring van Ina met waarzegger Sissy   Ervaring van Ina geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy is een heel goed Medium, draait er niet omheen. Snel to the point, kort en duidelijk.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Sissy heeft mij tevens veel inzichten gegeven.




Ervaring van Nicole met waarzegger Sissy   Ervaring van Nicole met waarzegger Sissy   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  heb nu jaar contact met sissy.
ze is recht voor de raap . wat ik dacht wat ik nooit zou doen wat ze zei is toch echt uit gekomen . echte topper.




Ervaring van jolanda met waarzegger Sissy   Ervaring van jolanda met waarzegger Sissy   Ervaring van jolanda geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Lieve sissy
Ik wil u bedanken voor de mooie readings en vooral u zit er pal op. Bedankt daarvoor. U bent een lieve vrouw draait er geen doekjes en zo hoort het te zijn.
Ik wens u een heel goed en gezond 2020.
Knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Prachtig medium heeft weeral eens gelijk, ik zou dit jaar nog op reis gaan wat ik helemaal niet van plan was maar ben toch geweest per toeval dank je, je bent een zeer warme vrouw.




Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met waarzegger Sissy   Ervaring van A met waarzegger Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Geweldige vrouw stelt mij altijd gerust en draait er geen doekjes om. Bedankt er zijn al veel dingen uitgekomen, nu de rest hopelijk ook.




Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia met waarzegger Sissy   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggeramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggeramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggeramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggeramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden