Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggeramsterdam.nl


  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeglijn met live waarzeggers uit Amsterdam. Hier krijgt u live hulp en advies van waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Yasmin
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggeramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Dag Yasmin, hopelijk gaat alles goed met jou. Wanneer kom je terug op de lijn? We missen je, ik vind je zo goed in kaartjes leggen, recht door zee, eerlijk en je kaartjes kloppen :) Hopelijk kom je snel weer terug, heel veel liefs van een trouwe fan xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Lieve Yasmin,
Bij deze wens ik jou van harte het allerbeste voor 2020 en vooral een goede gezondheid .
Blij jou te hebben gebeld jouw geduld is eindeloos en je werkt vanuit je hart en met zeer zuivere begeleiding.
Dank je wel .




Ervaring van Liefs met waarzegger Yasmin   Ervaring van Liefs met waarzegger Yasmin   Ervaring van Liefs geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Lieve Yasmin,ik vind je zoals ik zei echt een heel fijn en goed medium. Je ziet echt wat er speelt,je voorspelling is uitgekomen en je kan ook goed advies geven. Daarnaast vind ik je een heel lief en sympathiek medium,geen vraag is je te veel of te gek.echt een aanwinst op deze lijn. Liefs S.




Ervaring van S met waarzegger Yasmin   Ervaring van S met waarzegger Yasmin   Ervaring van S geplaatst op 1 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  WOW Yasmin. Op 31/10 de kostbare kans gekregen om je eindelijk te mogen spreken. het viel me al op dat je steeds bezet bent, maar nu snap ik ook helemaal waarom. Hier zijn geen woorden voor. Ik heb
Alvast zeer bedankt voor alles wat je gedaan hebt, voor de rust en vooral het vertrouwen wat ik nu echt kan voelen en de juiste voorspellingen.
Het was zeker de moeite waard om te blijven proberen tot ik je eindelijk te pakken kreeg.

Dank je wel..
Veel liefs e.




Ervaring van E. met waarzegger Yasmin   Ervaring van E. met waarzegger Yasmin   Ervaring van E. geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Vandaag heb ik een lang en mooi gesprek gehad van Yasmin die super goed de situatie kon schetsen. Elk punt was spot on zonder oordelend te zijn, maar ze gaf wel alle delen aan die benoemd moesten worden. Niet alles is leuk om te horen, maar als het klopt, dan is het zo. Ik ga de zaken laten uitspelen zoals je zo mooi benoemde en daarin mij niet meer mee laten voeren in zijn energie. Tenslotte weet ik hoe het zit en heb ik ook nog iets te doen in dit proces. Ik ga je zeker nog een keer contacten als er zaken zich ontwikkelen of waar ik duidelijk over nodig heb. Voor iedereen, YASMIN is een echte aanrader als je echt wil weten hoe het zit. Mijn dank voor nu is groot, ik ga verder vanuit mijn kracht en liefde.




Ervaring van Complexe zielsliefde met waarzegger Yasmin   Ervaring van Complexe zielsliefde met waarzegger Yasmin   Ervaring van Complexe zielsliefde geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Liefste Yasmin, wanneer kom je nog eens online? Je bent zo goed in je waarnemingen. Hopelijk gaat alles goed met jou.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Bedankt voor je reading. Mn minuten waren op dus ik viel net weg sorry. We spreken elkaar nu al een tijdje mbt P. Ik laat t nu even los maar wat je me meegeeft helpt enorm.

Dank je wel Yasmin.

Groetjes R (moeilijke naam je weet wel wie).




Ervaring van R met waarzegger Yasmin   Ervaring van R met waarzegger Yasmin   Ervaring van R geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Top. Wat een mooie reading. Bedankt.




Ervaring van E met waarzegger Yasmin   Ervaring van E met waarzegger Yasmin   Ervaring van E geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Liefste Yasmin, voor mij, een van de beste van deze site. Yasmin kan perfect aanvoelen zonder dat je iets zegt (en het klopt). Ze is eerlijk en oprecht. Zo hoort het te zijn. Yasmin je hebt een pracht van een gave. Uit verleden weet ik dat je het tot het rechte eind hebt. Bedankt voor je geduld, luisterend oor en inzichten, liefste Yasmin, nooit is een vraag te veel voor jou. De vrouw die wekelijks met je belt :).




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Haii Haii Yasmin, vandaag sprak ik jou in de middag en je vertelde mij over keuze tussen twee mannen, hopelijk weet je nu ongeveer wie ik ben. Ik moet bekennen dat je de energie feilloos had te pakken. Ik was verbaasd en je was zo goed bezig zonder naam door te hebben gegeven. Chapeau, ik ben zeer onder de indruk, ik hou jou op de hoogte over de gang van zaken. Liefs van mij xx.




Ervaring van Keuze tussen 2 mannen met waarzegger Yasmin   Ervaring van Keuze tussen 2 mannen met waarzegger Yasmin   Ervaring van Keuze tussen 2 mannen geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Hee lieve Yasmin.
Je kunt zo goed invoelen op de situatie en wat heb je de persoon toch goed omschreven. Alles klopte wat je vertelde en heb vertrouwen in je voorspelling.
Dankjewel en ik bel je zeker nog eens.

X.




Ervaring van I met waarzegger Yasmin   Ervaring van I met waarzegger Yasmin   Ervaring van I geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Heel goed medium. Kan op een zuivere en liefdevolle manier invoelen. Bij mij klopte het helemaal. Ze geeft vertrouwen en rust. Voor mij echt een topper. Ik bel haar zeker terug. Liefs E.




Ervaring van E met waarzegger Yasmin   Ervaring van E met waarzegger Yasmin   Ervaring van E geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Lieve Yasmin, ik heb je nu 2 keer kort na elkaar gesproken. Ongelooflijk hoe snel je in iemands energie zit. Ik heb je de eerste keer gebeld en alles maar echt alles klopte tot in de puntjes. De 2de keer vertelde je net hetzelfde en ik kan alles heel goed plaatsen. Ongelooflijk hoe sterk je kan invoelen. Ons gesprekken hebben me deugd gedaan en ik heb terug alle vertrouwen. Bedankt, bijzondere vrouw, ik blijf nog even geduldig afwachten tot de liefde van mijn leven er klaar voor is. Liefs V.




Ervaring van Val met waarzegger Yasmin   Ervaring van Val met waarzegger Yasmin   Ervaring van Val geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Hey Yasmin. Ik heb u dinsdag 21/5 gebeld in de namiddag. Je bent echt de enigste die mij volledig kon begrijpen. Een vrouw met veel begrip, je ziet en voelt ook alles wauw. Kan echt niet beschrijven hoe goed je bent. Tot snel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Ik heb je vandaag weer gesproken na lange tijd en alles wat je toen hebt gezegd is uitgekomen. je bent super goed en verteld dingen die niemand had kunnen weten thanksss. bel je gauw weer xxx sen.




Ervaring van Sen met waarzegger Yasmin   Ervaring van Sen met waarzegger Yasmin   Ervaring van Sen geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Oh Jasmin, wat heb ik genoten van ons gesprek. Alles klopte tot in de puntjes. 5 sterren is weinig van mij krijg je een 8. Het was een super consult. Bellen zou ik zeggen. Wauw

Groetjes van A. ( onzekere meid).




Ervaring van A. met waarzegger Yasmin   Ervaring van A. met waarzegger Yasmin   Ervaring van A. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Lieve Yasmin,

Ik heb u vandaag gesproken en ik heb uw advies aangenomen en hem (P) het bericht gestuurd wat u mij voorstelde. U heeft gelijk. Hij waardeerde het en reageerde meteen terug dat hij vd week bij me komt.Dank u wel. U ziet alles en krijgt alles meteen bij me door wat u altijd zegt (u voelt mn energie aan). U bent meer dan 5 sterren waard en ongelooflijk goed in uw gaven.

Dank u wel en tot horens,

Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Yasmin   Ervaring van R met waarzegger Yasmin   Ervaring van R geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Bedankt Yasmin, allemaal juist wat je ziet, hartelijk bedankt voor alle informatie xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Yasmin is de eerlijkste en oprechtste medium van deze site. Altijd tot het rechtste eind. zonder de verhalen mooier te maken, gewoon eerlijk. Al heel veel van uitgekomen. Je hebt echt een super gave Yasmin, You are the best. Veel liefs van de dame die zo blij is dat je terug op de lijn bent xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Yasmin, wanneer kom je terug op de lijn. ik hoop je zo graag nog eens te spreken.




Ervaring van xxx met waarzegger Yasmin   Ervaring van xxx met waarzegger Yasmin   Ervaring van xxx geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Liefste Yasmin, wanneer kom je nog eens op de lijn? Ik had je zo zo zoooo graag nog eens willen spreken
Hopelijk to snel, heel veel liefs xxxxx.




Ervaring van xxx met waarzegger Yasmin   Ervaring van xxx met waarzegger Yasmin   Ervaring van xxx geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Dag Yasmin, wanneer kom je online?
Ik had je graag willen spreken, je bent zo'n top medium.
Heel veel liefs, xxx.




Ervaring van xxx met waarzegger Yasmin   Ervaring van xxx met waarzegger Yasmin   Ervaring van xxx geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Yasmin, wat ik ben ik zooooooo blij te zien dat je terug online gaat komen :) :) :) Wat heb ik je gemist.
Jij bent zo een oprecht en sterk medium.
Heel veel Liefs, tot snel xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Wanneer kom je terug op de lijn? Ik had je heel graag nog eens willen spreken, heel veel liefs xxxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Hey Yasmin, zo sterk in je voorspellingen. Ik zou iets horen in september en idd heb het gehoord. Je geeft zoveel informatie door en weet het perfect te verwoorden wat er zich afspeelt. Je geeft rust en raad. Altijd leuk om je gesproken te hebben. Doe zo verder. Xxx.




Ervaring van Je trouwe fan met waarzegger Yasmin   Ervaring van Je trouwe fan met waarzegger Yasmin   Ervaring van Je trouwe fan geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Dank je wel Yasmin voor je pure zuivere readings. Ik spreek je nu al een tijdje en mijn gevoel zit goed bij je. Altijd bij t juiste eind. Topmedium. Xxx.




Ervaring van R met waarzegger Yasmin   Ervaring van R met waarzegger Yasmin   Ervaring van R geplaatst op 30 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Je bent een rots in de branding een meerwaarde op de lijn. Je kan perfect invoelen op de situatie en omschrijven wat er allemaal speelt. Je brengt rust en hoop. Heb al uren met je gebeld en geeft zo een positief gevoel. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van N. met waarzegger Yasmin   Ervaring van N. met waarzegger Yasmin   Ervaring van N. geplaatst op 14 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Ik blijf geduldig en besef zelf wel dat de tijd er nu niet rijp voor is. Je voelt heel sterk situaties en personen aan en bent zeker een aanwinst op deze lijn.




Ervaring van Y. met waarzegger Yasmin   Ervaring van Y. met waarzegger Yasmin   Ervaring van Y. geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Vorige week gesproken ivm sollicitatie en ik ben idd uit een aantal kandidaten gekozen en aangenomen goed gezien. Dankjewel. Xx s.




Ervaring van S met waarzegger Yasmin   Ervaring van S met waarzegger Yasmin   Ervaring van S geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Heel erg bedankt. Sorry mijn credits waren op.
Maar wat kan jij snel invoelen en snel en veel goede informatie meegeven. Wauw. Dankjewel.

xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Yasmin   Ervaring van Karin met waarzegger Yasmin   Ervaring van Karin geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Zojuist Yasmin gesproken hartstikke goed gesprek .heel duidelijk kon dingen goed aanvoelen en vertelde dingen die ze niet kon weten. zal zeker opnieuw bellen en laat je weten hoe de sollicitatie is gegaan. Groetjes s.




Ervaring van S met waarzegger Yasmin   Ervaring van S met waarzegger Yasmin   Ervaring van S geplaatst op 18 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Lieve Yasmin,

Wat ben ik blij dat ik je weer heb gesproken (je lijn is terecht druk bezet).
Wauw, wat doorzag je mij en die ander en alles goed. Precies zoals ik het de afgelopen tijd ook heb ingezien en gevoeld, maar jij gaf de laatste puzzelstukjes.
Bedankt voor het sleutelwoord dat je aan mij gaf (vertrouwen) tot slot (want toen was mijn tegoed op).
Ik houd je zeker op de hoogte.

Liefs M.




Ervaring van Mascha met waarzegger Yasmin   Ervaring van Mascha met waarzegger Yasmin   Ervaring van Mascha geplaatst op 17 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Beste Yasmin, ik heb u vandaag 8 juni, voor het eerst gesproken. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt na het lezen van alle getuigenissen.
Ik moet toegeven dat ik alleen hoefde beamen wat u zei. Meest gebruikte woord van mijn was 'klopt'. Zonder een naam, foto of geboortedatum begon u te vertellen. Alles klopte. U gaf zelfs extra informatie die ik niet eerder had gehoord. Wel fijn om te horen dat mijn gevoelens niet zomaar aanwezig zijn en het niet gewoon 'in mijn hoofd zit'. Ik hoop echt dat hetgeen u gezien heeft ook uit zal komen. Mocht ik het even niet zien zitten, weet ik meteen wie te bellen.




Ervaring van Surinaamse dame met waarzegger Yasmin   Ervaring van Surinaamse dame met waarzegger Yasmin   Ervaring van Surinaamse dame geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Yasmin, woorden kunnen niet omschrijven wat je net voor me hebt gedaan. Ik was zo mijn negatief denken door alles wat er rond mij aan het afspelen was en jij hebt het met paar woorden weer positief gemaakt. Jij hebt me weerhouden om een destructieve weg in te gaan waar ik later nog veel spijt van ging hebben. Je hebt me stof gegeven om erover na te denken om alles op een plaats te zetten zodat ik weer voor mezelf kon ademhalen. Je inzichten over mijn huidige situatie was zo accuraat dat ik er echt een mond vol tanden van kreeg. Je hebt me niet gezegd wat ik wou horen om mij te sussen maar je hebt mijn ogen opengemaakt om dieper in mijn omgeving te zien hoe de vork in de steel zit. Ik ben een heel ander persoon na ons gesprek en Ik kan je niet genoeg bedanken. Je bent echt goed en je stelde me meteen gerust. Ik ben nog steeds verbijsterd hoe je mijn denken een volledige 180 graden hebt doen omslagen. Ik ben je ONTZETTEND DANKBAAR. Dank je wel om mij weer op het rechte pad te houden en mij weer hoop te geven desondanks mijn hoop recent van mij werd afgenomen. Woorden schieten me echt te kort wat voor een prachtige persoon je werkelijk bent. Ik kan je echt niet genoeg bedanken. Met heel veel liefs, L.L.




Ervaring van L.L. met waarzegger Yasmin   Ervaring van L.L. met waarzegger Yasmin   Ervaring van L.L. geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yasmin
  Ervaring met waarzegger Yasmin
  Een zeer fijne reading gehad, ze kon in een korte tijd de situatie goed vertellen waar ik een vraag over had en kwam met dingen die ze niet had kunnen weten. Daarentegen werd het vertelt met humor waar ik keer op keer om moest lachen. Het is nu kwestie van wachten dan komt het zeker goed. Bedankt voor het leuke gesprek, het is zeker voor herhaling vatbaar :).




Ervaring van FF met waarzegger Yasmin   Ervaring van FF met waarzegger Yasmin   Ervaring van FF geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggeramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggeramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggeramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggeramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden